Samen bouwen we aan het wonder dat KIND heet.

 

Pimboli adresPimboli_contactinfo.png 

Informatie buitenschoolse kinderopvang PIMBOLI

INSCHRIJVEN IN DE OPVANG

Op voorhand Inschrijven is verplicht!  Dit doe je bij de verantwoordelijke.  Je hebt dan een gesprek over het kind enerzijds en de IBO-werking anderzijds. Daarnaast worden de nodige formulieren ingevuld en nuttige informatie wordt meegegeven.

HOE OPVANG RESERVEREN? (meer info hierover in het huishoudelijk reglement onder I.8)

De opvang dient steeds op voorhand gereserveerd te worden. Reservaties kunnen op volgende tijdstippen doorgegeven worden:

  • Wekelijks (ten laatste op donderdag 10u voor de daaropvolgende week) (*)
  • Maandelijks (Je bezorgt ons een reservatieformulier de laatste week van de huidige maand voor de daaropvolgende maand) (*)
  • Jaarlijks (Je bezorgt ons 1 keer per schooljaar een vast opvangplan. Dit opvangplan blijft een volledig schooljaar geldig.)

Reservaties kunnen op papier via het reservatieformulier, via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of telefonisch doorgegeven worden.

Verandert de planning toch nadat u uw reservaties doorgaf, dan hebben wij graag dat u de opvang hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengt!

Laattijdig reserveren of annuleren van de opvang dient steeds TELEFONISCH te gebeuren op 0493 17 06 51

(*) Het reservatieformulier om wekelijks of maandelijks reservaties door te geven vind je op onze website (www.vdkomma.be – kinderopvang 2,5 – 12 jaar - Erpe-Mere Pimboli) of in de opvang.

Openingsuren_pimboli.png