Samen bouwen we aan het wonder dat KIND heet.

Ziek zijn 1Ziek zijn 3Ziek zijn 7

Wat een pech... Wat een pech... Pompom heeft veel te veel koekjes en zoetigheid gegeten tijdens de afgelopen Kerstdagen. Hij voelt zich reuzeslecht... Kunnen onze Vlindervriendjes hem terug weer beter maken?
Tuurlijk wel... Vlug trekken ze hun dokterskoffertje open en lepelen Pompom een siroopje op en leggen een zwachtel aan.  Even zijn koorts meten,  zijn oortjes controleren, een spuitje in zijn arm en Pompom voelt zich weer kiplekker.  Uiteraard vinden we het ook leuk om onze vriendjes te onderzoeken. Heel wat gecompliceerde behandelingen passeerden de revue.... :-)))
We maakten ook een apotheek en schilderden en overtrokken de letters apotheek met stiften, we sorteerden pilletjes (M&M's) met pincetten per kleur en speelden gekke bewegingsspelletjes waar we het gerolde lichaamsdeel moesten benoemen en laten bewegen.  Ook knutselden we een skelet met wattenstaafjes volgens patroonkaart.   Kortom weer dolle pret!  
Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1Ziek zijn 1